North Carolina

Leva & Bo i North Carolina

Har du tankar på att flytta till North Carolina? Har du funderingar kring livet i North Carolina? SWEA är här för att hjälpa dig!

Det finns många historiskt intressanta platser att besöka i North Carolina, men delstaten har även en fantastisk natur. Från Charlotte är det nära till både stränderna på östkusten och bergen i norr. Populära stränder inkluderar Myrtle Beach, Carolina Beach, och Emerald Isle. Boone ligger i North Carolinas Blue Ridge Mountains och är en perfekt destination för hiking, sightseeing, och skidåkning på vintern. Charlottes Uptown är en destination som erbjuder skyskrapor, sport arenor, museum, och mångkulturella restauranger.

SWEA Aktiviteter

After Work

Efter en lång dag på jobbet är det trevligt att träffas och ta en drink och kanske äta en bit mat. North Carolina bjuder på ett internationellt cuisine med oändliga möjligheter att uppleva mat från…

Läs mer
Fika

Vem tycker inte om att fika? SWEA North Carolina ordnar många trevliga aktiviteter under året och svensk fika är bara ett exempel. Kom och fika med oss!

Läs mer
Hiking

I North Carolina finns det massor av olika ställen att gå på fantastiska vandringar med helt underbara utsikter. Kom och promenera med oss, eller "let's go hiking" som de säger på engelska.

Läs mer

SVENSKA ORGANISATIONER OCH SAMARBETSPARTNERS

Sveriges konsulat i Raleigh representerar Svenska statens åtaganden och intressen i USA. Konsulatet utför de arbetsuppgifter som är nödvändiga för att utveckla och förbättra samarbetet mellan USA och Sverige.

Den svenska ambassaden i Washington, D.C. är en av Sveriges största ambassader och har fler än 50 anställda.

SACC är här för att hjälpa dig hitta rätt kontakter och rätt tillgång för att växa på den amerikanska marknaden.

Hej! Vi hoppas att vi ses snart på IKEA Charlotte där du hittar svenska möbler, god mat, och design ideer!

 

Frågor eller funderingar kring ett liv i North carolina?
Kontakta Marie Schyberg på membersweanc@hotmail.com