SWEA North Carolina

Fira Sveriges Nationaldag i Raleigh

 

SWEAs år är fyllt av programpunkter! Vi hoppas att ni skall få möjligheten att njuta av svensk gemenskap under året och skapa nya, och/eller upprätthålla gamla kontakter. Alla programpunkter finns här på webbsidan och kommer att uppdateras under året. Några höjdpunkter under SWEA-året är såklart sillmiddagen, nationaldagsfirandet, kräftskivan och julmarknaden. Känner du dig inspirerad att hjälpa till, hör av dig till oss på northcarolina(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2017-06-04
17:00 – 19:30

Plats
Pullen Park


 

Hjärtligt välkomna att fira svenska nationaldagen

med svenska konsulatet, SACC Carolinas och SWEA North Carolina

Vi träffas söndagen den 4 juni 2017 för att fira Sveriges nationaldag i Pullen Park, Raleigh.

Vi samlas kl. 17.00. vid entrén och går på en promenad i parken. I parken finns karusell, båtar och tåg. Det finns även lekplatser och en park att utforska. Kl. 18.00 samlas vi vid shelter #1, grillar korv etc, och umgås. En tipspromenad med pris från Tastefully Swedish kommer att anordnas. Nina Parker Realty Group sponsrar med 100 biljetter som kan användas till tåg, karusell etc. Malin Larsson är ny sponsor i år. Dessutom kommer det att erbjudas kubbspel. Dagen avslutas kl. 19.30.
Vi kommer även att fira SWEA North Carolinas 20års jubileum med prinsesstårta!

 Eventet är kostnadsfritt, men ni tar själva med er korv med tillbehör och dricka. Vi bidrar med grillkol, senap, ketchup och engångsmaterial.

Vänligen anmäl er senast den 3 juni.​

 

 

 

Anmälan SWEA Sveriges Nationaldag i Raleigh

 

Powered by Events Manager